Cursus BHV Herhaling door RM Advies & Training B.V.

▪ Betekenis BHV Herhaling
‘BHV’ staat voor BedrijfsHulpVerlener en ‘Herhaling’ staat voor de cursus die iemand volgt na het behalen van het BHV Basis certificaat. Een BHV’er zorgt voor de veiligheid van medewerkers en klanten in noodgevallen.

▪ Inhoud BHV Herhalingscursus
Deze cursus wordt aangeboden in 1 dag of op 2 avonden. Ook is het mogelijk om de cursus BHV (herhaling) op locatie te verzorgen. In deze BHV Herhalingscursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Eerste Hulp
• AED – training
• Beperking en Bestrijding van een beginnende brand
• Communicatie en ontruiming.
Na het succesvol behalen van de cursus BHV Herhaling ontvangt de deelnemer een BHV Certificaat en een BHV pasje (creditcard formaat).

▪ Kosten BHV Herhaling
De prijs voor deze BHV cursus bedraagt €180,- excl. per persoon. Neem voor groepen contact op met RM Advies & Training.

▪ Code 95
Met deze cursus is het mogelijk om 7 van de 35 punten voor de Code 95 te behalen.

Als u de volledige code 95 wil halen, moet u 35 punten en een praktijkopdracht behalen. Als u dit voltooid heeft bent u 5 jaar lang beroepschauffeur (C/C1/D/D1). Na die 5 jaar moeten er opnieuw 35 punten behaald worden. Dit mag u al doen in de tijd dat u beroepschauffeur bent.

▪ Komende cursussen BHV Herhaling
Avonden zijn inclusief koffie en thee.
Hele dagen zijn inclusief koffie, thee en lunch.
Het is mogelijk om een cursus bij u op locatie te geven. Neem hiervoor contact met ons op.

– maandag 16  en dinsdag 17 september 2019 van 18.30u tot 22.00u te Nispen.

▪ Is BHV Herhaling verplicht?
Het is per bedrijf verplicht om minimaal 1 BHV’er op de werkvloer te hebben. Het aantal medewerkers dat in bezit moet zijn van een BHV certificaat is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren zijn te vinden in de verplichte RI&E van het bedrijf, ook wel Risico Inventarisatie & Evaluatie genoemd. Als u meer informatie wilt over een RI&E, kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met RM Advies & Training.

▪ Hoelang is het certificaat van BHV Herhaling geldig?
Het certificaat voor een BHV Herhalingscursus is per persoon 1 jaar geldig. Hierna zal er opnieuw een cursus BHV Herhaling afgelegd moeten worden.

▪ Verschil BHV en EHBO
Een BHV’er is bekend met EHBO, maar is daarnaast ook opgeleid als het gaat om brand en ontruiming. Wij raden u aan om uw medewerkers op te leiden tot BHV’ers, omdat dit ervoor zorgt dat zij in meerdere situaties kunnen handelen.
Tevens verplicht de Arbowet dat er altijd minimaal 1 persoon aanwezig is in het bedrijf met een BHV certificaat.

▪ Contact
Tel: 0165-506126
E-mail: info@rmadvies.com